30.03.2015

Autor:
E primavara, natura se trezeste la viata!
 
In sfarsit ai venit, mi-a fost atat de dor de tine, chiar daca esti mai capricioasa si mai racoroasa.
Imi place cum soarele incalzeste natura, la fel cum ne incalzeste sufletele, imi place ca zilele devin din ce in ce mai lungi, deci avem mai mult timp pentru noi, pentru plimbari in aer liber.
 
In interviurile realizate saptamana aceasta, m-am gandit sa abordam cateva subiecte de actualitate pentru acest sezon:
– Primavara – anotimpul potrivit efectuarii unei detoxifieri a intregului organism, la nivel fizic, psihic, emotional; ajuta la eliminarea toxinelor acumulate, la cresterea imunitatii, la reglarea tranzitului intestinal si la mentinerea unui tonus bun fizic si psihic.
 
– Am iesit din iarna, tot corpul nostru a avut de suferit, din cauza temperaturilor scazute si a vantului, pielea parca este mata, lipsita de luminozitate si de stralucire. Pe langa o alimentatie bazata pe verdeturile primaverii, specialistii ne recomanda folosirea cremelor ce contin ingrediente naturale, cu rol de hidratare, detoxifiere, tonifiere. In plus, folosirea aparatului cu ultrasunete accelereaza patrunderea substantelor cu rol antiaging (de exemplu acid hialuronic) pana in straturile profunde. Efectele sunt vizibile chiar de la primele sedinte!
 
– Sfaturi utile despre alegerea caruciorului potrivit pentru copil. Desi in aparenta usor, acest lucru poate fi complicat atunci cand ai de ales dintre atatea modele care mai de care mai frumoase. Ca parinte insa, trebuie sa urmarim functionalitatea si sa facem alegerea optima!
Saptamana minunata sa aveti si o primavara senina, cu zambetul mereu pe buze!
 
“TOTUL RADE, TOTUL CANTA, PRIMAVARA ESTE SARBATOARE INFINITULUI “
(V. Hugo)