5 feluri in care poti interactiona cu bebelusul din burtica

Autor:

5 feluri in care poti interactiona cu bebelusul din burtica

 

9 luni este o perioada destul de lunga in care te pregatesti sa devii parinte, insa in ultimele 4-5 luni de sarcina totul devine mai palpabil, in sensul ca bebelusul incepe sa se miste si asa simti ca interactioneaza cu tine. Il poti stimula si tu si poti face ca prezenta lui sa fie simtita si inainte de a veni pe lume. 

  1. Pune-i muzica

Asaza-te confortabil cu picioarele intinse si pune-ti castile pe burtica, apoi porneste o muzica linistitoare, ambientala. In ultimele luni de sarcina, ii poti pune o muzica mai ritmata, pentru a-l stimula sa dea din picioruse si sa se miste. Mamicile care au experimentat acest mod de interactionare cu bebelusul s-au declarat incantate de feedbackul primit, dar s-au si amuzat, in acelasi timp.

 

  1. Lumineaza-ti burtica

Trimite flash-uri luminoase catre burtica cu o lanterna. Specialistii spun ca bebelusul percepe lumina, dar foarte putin, si ar putea incepe sa “alerge” dupa ea, pentru a o prinde. Aceasta metoda de interactionare cu bebelusul este utila mai ales dupa ce simti deja ca incepe sa te loveasca in burtica. Nu exagera insa, prea multa lumina il deranjeaza.

3. Masaj cu apa 

Citeste mai mult pe: http://parinti.acasa.ro/sarcina-362/5-feluri-in-care-poti-interactiona-cu-bebelusul-din-burtica-201617.html#ixzz3fUugkXeo