6 pași pentru un machiaj de zi cu zi

Autor:

 

Îți place să porți rochițe vaporoase sau ești mai conservatoare când vine vorba de haine? Indiferent ce stil vestimentar adopți, machiajul potrivit ascunde imperfecțiunile tenului și îți pune în valoare trăsăturile feței, reușind să dea culoare chiar și celei mai sobre ținute. Dacă ești în pană de idei, îți arătăm cum să te machiezi singură, simplu și rapid.

Pentru ca machiajul să iasă impecabil, este foarte important să aplici produse de make-up pe un ten demachiat și apoi hidratat. De asemenea, ca să-ți ușurezi treaba, mai ales dacă ai părul lung, e bine să ți-l prinzi la spate, ca să nu te încurce. Folosește bureței de față fără prea multe urme de machiaj, pentru aplicarea fondului de ten, și pensule de fard curate, ca nuanțele alese să nu se combine cu produsele folosite pentru alt machiaj.

Idei Click! pentru femei

  • Pensează-te înainte de a te machia, pentru a putea contura sprâncenele cu ajutorul unui fard special.
  • Pentru ca fondul de ten și pudra să nu se strângă inestetic în zona T, exfoliază săptămânal pielea.
  • Aplică puțin fard alb sau gri în colțul intern al ochiului, lângă nas, pentru un plus de luminozitate.

Pasul 1

Aplică fond de ten folosind un burețel special sau un șervețel înfășurat pe deget. Alege produsul potrivit în funcție de pielea ta. Fondul de ten trebuie să fie cu un ton mai închis decât nuanța feței, în special pentru machiajul de zi. De asemenea, vara se poartă produsele lejere, pe bază de apă, care nu încarcă porii, mai ales în cazul tenului gras. Nu întinde fondul de ten pe față, ci tamponează din loc în loc burețelul îmbibat cu produs, ca să intre bine în piele.

Citeste mai mult pe  http://www.clickpentrufemei.ro/6-pasi-pentru-un-machiaj-de-zi-cu-zi_0_19578.html