Coafuri chic pentru zile aglomerate

Autor:

 

De cele mai multe ori timpul nu este aliatul tău, aşa că părul nu are parte de atenţia cuvenită pentru ziua agitată care te aşteaptă. Şi cum o coafură chic nu se poate obţine doar prin simpla periere a părului, ar trebui să îţi iei un ajutor de nădejde, care te va scoate din încurcătură în orice situaţie – peria rotativă.

Obţine coafuri stylish şi rezultate profesionale în doar câteva minute, iar părul tău va radia de vitalitate, pregătit să facă faţă unei zile aglomerate. Potrivită atât pentru părul lung, cât şi pentru părul mediu, peria rotativă îţi oferă mai multe variante de coafare rapidă, chiar la tine acasă. Iată câteva coafuri chic pe care le poţi realiza singură.

Păr netezit şi aranjat

O coafură naturală şi plină de vitalitate va fi întotdeauna în tendinţe. Peria rotativă te ajută să-ţi usuci şi coafezi părul în acelaşi timp, datorită sistemului optimizat de distribuţie uniformă a aerului cald pe toată suprafaţa firului de păr. Separă părul umed în şuviţe cu ajutorul unor agrafe. Poziţionează peria cât mai aproape de rădăcină şi acţionează sistemul de rotaţie coborând încet către vârfuri, până când şuviţa este complet uscată şi aranjată. Important este să începi cu şuviţele de la spate, apoi cu cele din laterale, terminând cu cele din partea de sus.

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Coafuri-chic-pentru-zile-aglomerate_0_19893.html