Cum faci terapie cu apa in vacanta

Autor:

Profită de zilele însorite de vacanță și de prezența unui râu, a unui lac termal sau a neliniștitelor valuri ale mării, pentru a practica hidroterapia. Aceasta implică folosirea apei pentru alungarea energiilor negative și pentru alinarea diverselor afecțiuni.

De ce sunt bune tratamentele cu apă

Apa facilitează circulația energiilor benefice și de aceea poate trata afecțiuni precum durerea de cap, hipertensiunea, reumatismul. Apa aduce relaxare, stare de bine, alungă durerea și stresul. Terapiile se bazează pe capacitatea ei de a stimula terminațiile nervoase aflate la nivelul pielii și de a impulsiona circulația sanguină. Toate acestea duc la un răspuns imunitar și  hormonal pozitiv.

Cum folosești apa mării

Apa sărată a marii este excelentă pentru a-ţi întări organismul și a-ți stimula sistemul imunitar. Dacă ești la mare, fă băi de câte 15 minute, dimineața și după ora 15.00 după-amiaza. Chiar dacă nu știi să înoți, mișcă-ți mâinile și picioarele în valuri. Sprijină-te de o minge mare sau de un colac pentru a face mișcări de flexie a membrelor inferioare.  Asta îți va stimula circulația sanguină și-ți va întări mușchii și articulațiile.

2d23f87a7faffd8c854b9f568e5718a1_large

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Cum-faci-terapie-cu-apa-in-vacanta_0_19330.html