De ce boli sunt feriti copiii cu animale de companie

Copiii care îşi petrec copilăria alături de căţei, ponei şi alte animale de companie în zone rurale prezintă un risc mult mai scăzut de a dezvolta astm până la vârsta de şase ani, arată un studiu realizat de cercetătorii din Suedia.

Astfel, copiii care trăiesc alături de câini prezintă un risc de dezoltare a astmului cu 13% mai scăzut până la vârsta şcolarizării, în timp ce copiii care trăiesc în zone rurale, alături de animale de fermă, beneficiază de o reducere cu 52% a acestui risc.

Deşi studiul nu demonstrează în mod direct teoria potrivit căreia câinii previn astmul, analiza sugerează faptul că părinţii care aşteaptă venirea pe lume a copiilor lor ar putea să nu mai fie nevoiţi să renunţe la animale de companie, precizează autorii studiului.

Kids-and-Pets-Friendship

,,Să permiţi copiilor să aibă un animal de companie în casele lor echivalează cu îmbogăţirea vieţii de familie în multe feluri…….”

Citeste mai mult pe http://www.clicksanatate.ro/De-ce-boli-sunt-feriti-copiii-cu-animale-de-companie_0_13511.html


Warning: A non-numeric value encountered in /home/traiestesanatos/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009