vineri, 21 septembrie 2018
Acasă Noutati culturale – Ziarul Metropolis

Noutati culturale – Ziarul Metropolis

RSS Ziarul Metropolis

 • Cele mai frumoase povesti de dragoste ale secolului XX se vad la TVR 1, din 24 septembrie 21 septembrie 2018
  Grace Kelly şi Prinţul Rainier de Monaco, Jackie Kennedy şi J.F.K., Clark Gable şi Carole Lombard, Adolf Hitler şi Eva Braun, Ernest Hemingway şi Martha Gellhorn, Marilyn Monroe şi Joe DiMaggio, Orson Welles şi Rita Hayworth. Sunt protagoniştii câtorva dintre cele mai frumoase poveşti de iubire spuse vreodată şi pe care telespectatorii le vor putea […]
 • Game of Thrones. Fotografia de două milioane de likeuri 21 septembrie 2018
  Emilia Clarke, actrița care interpretează rolul lui Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor, în "Game of Thrones" - câștigătorul ediției din acest an a premiilor Emmy pentru cel mai bun serial dramatic - a postat o fotografie pe Instagram prezentandu-si noul tatuaj cu dragoni zburători. Poza a devenit virală în doar câteva ore.
 • Ana și Irina Wagner. Poveștile surori și porțelanul frate 20 septembrie 2018
  Când ilustrația meticuloasă și diafană a Anei s-a întâlnit cu experiența de marketing a Irinei, s-a născut „Wagner arte frumoase și povești”. Dar povestea întâlnirii începe mai devreme, pe vremea comunismului, într-un dormitor de 9 m2.
 • Noaptea Albă a Filmului Românesc 20 septembrie 2018
  Vineri,  21 septembrie, filmele bune românești fac Noapte Albă în București și Cluj. Într-o singură noapte, spectatorii vor putea urmări 25 de filme de ficțiune și documentare, o parte din ele în premieră sau încă nelansate în cinema.
 • „Banii sunt bani” și-i găsești din 21 septembrie la cinema 20 septembrie 2018
  O șansă de a face bani rapid, 3 prieteni dispuși să riște totul, un oraș împânzit de anturaje criminale și alegeri cu mize uriașe, toate în thriller-ul franțuzesc „Banii sunt bani” / „Money’s money”, un film de la regizorul Géla Babluani, care la debutul în cinematografie impresiona cu forța de a crea suspans așa cum […]
 • A apărut trailer-ul filmului “Stan & Ollie” – “povestea nespusă” a legendarilor Stan şi Bran 20 septembrie 2018
  A fost lansat trailerul mult-așteptatului film biografic “Stan și Ollie”, descris drept „povestea adevărată a celui mai grozav duo de comici de la Hollywood” şi „o istorie emoţionantă a ceea ce va deveni turneul de retragere încărcat de succes al lui Laurel şi Hardy”.
 • Sophia Loren, în 17 fotografii alb-negru. Legendara actriță a împlinit 84 de ani! 20 septembrie 2018
  "Există o fântână a tinereţii: este mintea ta, talentele tale, este creativitatea pe care o aduci în viaţa ta şi în vieţile celor pe care îi iubeşti. Dacă înveţi să foloseşti această sursă, atunci poţi învinge într-adevăr vîrsta." - Sophia Loren.  Considerată un „tezaur naţional“ în Italia natală, Sophia Loren împlineşte, astăzi, 84 de ani. 
 • UNDEva în ’28, primul sitcom radiofonic românesc. GALERIE FOTO 20 septembrie 2018
  La 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, se difuza prima emisiune a Societăţii de Difuziune Radiotelefonică din România, începută cu anunţul: "Alo, alo, aici Radio Bucureşti". Pentru a sărbători cei 90 de ani de radio românesc, câțiva dintre cei mai mari actori autohtoni se află în această perioadă  la înregistrări pentru primul sitcom radiofonic românesc, […]
 • Horațiu Mălăele, filmări pe Aeroportul Henri Coandă pentru noul său film 19 septembrie 2018
  Zilele acestea au loc filmările pentru „Luca”, cel mai nou film al lui Horațiu Mălăele,un thriller psihologic, cu influențe de neo-noir, de la maeștrii acestui gen: Polanski (Chinatown), Coppola(The Conversation), sau Scorsese (Taxi Driver). Protagonistul va fi arhetipul acestui gen cinematografic: damnatul.
 • Teatrul Orăşenesc din Târgu-Secuiesc revine la Tamási Áron cu spectacolul Artă 19 septembrie 2018
  În zilele de 19, 20 şi 21 septembrie, Teatrul Tamási Áron va găzdui spectacolul Artă al Teatrului Orăşenesc din Târgu-Secuiesc, care revine în municipiul nostru datorită succesului de care  s-a bucurat în aprilie 2018, când a făcut parte din Programul Zilelor Sfântu Gheorghe.