Pepenele rosu, elixirul frumusetii de vara

Autor:

5 beneficii spectaculoase pentru pielea ta

Zemos, ieftin, sanatos si hranitor – pepenele rosu este fructul de vara pe care ar trebui sa il folosesti din plin in ritualul de ingrijire a pielii tale. Pepenele reuseste, prin continutul sau nutritiv, sa tina piept tuturor efectelor negative pe care soarele arzator le are asupra pielii tale, sa previna imbatranirea prematura a acesteia si sa trateze imperfectiunile, ajutandu-te sa fii mereu o aparitie surprinzatoare in tinutele sumare de vara!

watermelon

  1. Hidrateaza intens

Avand in vedere ca este compus din apa in proportie de 92%, pepenele rosu se dovedeste a fi hidratantul perfect pentru pielea dogorita si uscata de soare. Freaca-te cu bucati generoase de pepene rosu pe fata si pe piele sau stoarce-l si foloseste sucul pentru a-l turna pe intregul corp. Pielea ta va primi o portie generoasa de apa, alaturi de alte substante naturale cu rol esential in mentinerea elasticitatii, catifelarii si stralucirii ei.

images

  1. Reduce porii mariti

Porii mariti sau dilatati reprezinta o problema estetica a tenului cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei. Porii dilatati acumuleaza impuritati si determina aparitia iritatiilor care umbresc aspectul stralucitor al tenului.

Citeste mai mult pe: http://stil.acasa.ro/machiaj-cosmetica-61/pepenele-rosu-elixirul-frumusetii-de-vara-5-beneficii-spectaculoase-pentru-pielea-ta-193488.html#ixzz3fUraEI76