Retete de post ale Dr. Man

Autor:

Va oferim cateva retete sanatoase si foarte gustoase, care pot fi consumate in timpul postului si nu numai

[us_single_image image=”711″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” size=”thumbnail” link=””]

Dr. nutritionist GABRIELA MAN ne-a pus la dispozitie aceste minunate mancaruri de post, care pot fi consumate cu incredere, fiind benefice organismului nostru; in acelasi timp sunt si foarte gustoase ! Va invitam sa le preparati si sa ne impartasiti parerea voastra !

FALAFEL din naut, ofera proteina vegetala de calitate foarte buna, este bogat in fibre solubile si antioxidanti, este o sursa foarte buna de vitamina A si acid folic, precum si de minerale ca mangan, cupru, fosfor, zinc. Foarte bun si in curele de slabire. (Vezi detalii aici)

Tot de POST, un aperitiv minunat de gustos, aspectuos si sanatos, bruschete de cartofi dulci si cartofi mov cu pasta de masline, o adevarata bomba de antioxidanti.

Cartofii mov si cartofii dulci contin amidon de calitate, care nu descarca multa glucoza dupa ingerare si sunt permisi atat diabeticilor cat si persoanelor cu exces ponderal care au trecut pe o alimentatie sanatoasa.

Ambele soiuri sunt foarte bogate in antioxidanti, e caracteristic (mai ales la cartofii mov) ca acesti antioxidanti nu se distrug prin preparare termica. (Mai multe detalii aici)