Ritualuri de frumusete din jurul lumii

Autor:

Frumusețea reprezintă un subiect nemuritor și de maxim interes pentru femeile din întreaga lume. Nici nu e de mirare că, pe cât de vastă este aria frumuseții, pe atât de numeroase și variate sunt ritualurile de frumusețe ale femeilor din lumea întreagă.

În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai interesante ritualuri de frumusețe din jurul lumii, pe care le poți adopta chiar și tu!

Ritualuri de frumusețe din jurul lumii – Franța

Franțuzoaicele au un adevărat cult atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, iar acest lucru nu are nici o legătură cu brand-ul de cosmetice folosit. Ele nu se abat sub nici o formă de rutina zilnică de îngrijire a pielii: nu se culcă niciodată fără să se demachieze și fără să aplice o cremă hidratantă.

 

Ritualuri de frumusețe din jurul lumii – Spania

Femeile din Spania folosesc feliile de cartof pentru atenuarea cearcănelor din jurul ochilor. Ele susțin că o felie curată de cartof ținută timp de zece minute sub ochi va reduce semnificativ cearcănele sau inesteticele pungile de sub ochi.

Ritualuri de frumusețe din jurul lumii – Suedia

Femeile din Suedia cred cu tărie în puterea binefăcătoare a aburului, mai ales că suedezii sunt recunoscuți pentru dragostea lor pentru ritualul saunei.

Suedezele folosesc aburul pentru a-și curăța în profunzime tenul și pentru a-l detoxifia.

Ritualuri de frumusețe din jurul lumii – Japonia

Citeste mai mult pe http://www.clicksanatate.ro/Ritualuri-de-frumusete-din-jurul-lumii_0_12425.html