Blefaroplastia, interventia care corecteaza pleoapele cazute

Autor:

 

Inaintarea in varsta lasa urme pe tot chipul. Si pleoapele sunt afectate, acestea pierzand din elasticitate si din forta musculara, favorizand aparitia ridurilor.

Aceste probleme, cat si pungile de sub ochi, cauzate de exesul de grasime, pot fi corectate printr-o interventie chirurgicala – blefaroplastia.

 

Chirurgie-des-paupières-supérieures

 

Din cauza muschilor slabiti, pot aparea si probleme de vedere, care se pot corecta in urma blefaroplastiei. Dupa interventie, zona ochilor va avea un aspect intinerit.

Interventia poate avea loc atat la nivelul pleoapelor superioare, cat si la nivelul celor inferioare si este indicata dupa implinirea varstei de 35 de ani.

Cum te pregatesti pentru interventie

Cei care urmeaza sa fie supusi procedurii vor trece printr-un consult medical amanuntit, in care trebuie sa-i spuna medicului daca sufera de boli ale inimii, de diabet, de afectiuni ale vederii ori de alergii.

Cu una-doua saptamani inainte de operatie, medicul chirurg ar putea sa iti ceara sa renunti la fumat, sa iei anumite medicamente ori sa renunti la un anumit tratament pe care il urmezi (medicamente antiinflamatoare, aspirina sau unele suplimente alimentare).

Ce presupune interventia

Citeste mai mult pe: http://sanatate.acasa.ro/frumusete-ingrijire-3/blefaroplastia-inerventia-care-corecteaza-pleoapele-cazute-200924.html#ixzz3aK2gG57D