Coafuri în tendință pentru 2016

Autor:

Cum 2015 se apropie de sfârșit, e timpul să aruncăm o privire la ceea ce va fi în trend anul viitor. Așa cum în fiecare an sunt noutăți și mereu sunt la modă alte haine și accesorii, la fel se întămplă și în materie de coafuri. 

Iată ce coafuri vor fi în tendință în 2016:

Bob lung

Păr tuns bob este surprinzător de ușor de purtat și este o reminiscență de stil, tunsoare aleasă și de fotomodelul britanic Kate Moss. Desigur, este potrivit pentru un look casual, la modă, dar face, de asemenea un contrast mare pentru a crea un aspect foarte elegant, așa cum se vede pe Kristen Stewart și Rita Ora. Această tunsoare arată cel mai bine pe părul care nu a fost spălat de curând, care este perfect pentru oricine nu are timp să stea să-l aranjeze. Pentru a-i da acest aspect, optează să speli părul cu un șampon uscat pentru a-i da viață. Stiliștii recomandă utilizarea unui spray pe bază de sare, aplicat spre capetele vârfurilor, care va adăuga textură și volum. Părul va arăta minunat, așa ciufulit.

 

Vârfurile vopsite 

Acesta este noul termen pentru acest tip de coafură în 2016 și este o tehnică care include aplicarea de culori foarte fine pe fire de păr, ajutându-l să arate multidimensional și mai natural, decât de obicei. Am văzut acest look la celebrități cum sunt Allison Williams, Jessica Alba și Eva Longoria, și poți cere stilistului tău pentru a păr culoarea pentru un efect și mai natural. Spune stilistul Saboo că, “Babylights sunt subtile, dar superbe. Perfecte pentru oricine vrea să încerce să se vopsească pentru prima dată sau cineva care vrea să modereze culoarea, prin alegerea a ceva și mai natural.

 

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Coafuri-in-tendinta-pentru-2016_0_22340.html