Retete de masti pentru un par stralucitor

Autor:

Dacă vrei să ai părul strălucitor, cu un aspect sănătos și frumos în fiecare zi, poti să aplici niște măști pe care le prepari chiar tu, acasă.

Mulți factori externi pot duce la deteriorarea și uscarea părului.

Iată care măști și tratamente sunt cele mai bune pentru un păr strălucitor:

1. Tratamentul cu miere

Mierea are multe benefici asupra organnsimului, dar și asupra părului și pielii. Proprietățile sale înmoaie părul, conferindu-i o strălucire naturală, arătând rezultatele imediat.

Ceea ce trebuie să faci este să amesteci 3 linguri de miere cu apă caldă. Aplică acest amestec pe păr și lasă-l să acționeze 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă din abundență. Repetă acest tratament o dată pe săptămână.

2. Tratamentul cu bere

Pentru a da o strălucire naturală părului atunci când este opac, o opțiune bună este să folosești niște bere.

Ceea ce trebuie să faci este să lași berea să se încălzească, timp de o oră sau cât timp este necesar ca bulele să se evapore. După ce s-a întâmplat acest lucru, aplică pe părul proaspăt spălat, berea, și las-o să acționeze 20 de minute, apoi clătește cu apă caldă din abundență.

3. Tratamentul cu oțet

Această rețetă simplă te va ajuta la eliminarea reziduurilor lăsate de substanțele chimice în păr și care, pe termen lung pot afecta vitalitatea și strălucirea. Pentru aceasta, ia 100 de ml de oțet si jumătate de litru de apă, pe care le combini și îl aplici pe păr, și îl lași să acționeze 4-5 minute, apoi clătește bine cu apă caldă.

4. Tratament cu suc de lămâie

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Retete-de-masti-pentru-un-par-stralucitor_0_22174.html