Inaugurare Clinica LaurusMedical în Buzău, 19 octombrie 2021

Autor:

Reţeaua naţională LaurusMedical inaugurează prima clinică medicală din Buzău pentru tratamentul hemoroizilor şi varicelor

Bolile hemoroidale şi venoase au o incidenţă în creştere, din cauza stilului de viaţă modern pe care il avem: suntem tot mai sedentari și cu o alimentaţie nesănătoasă.

În consecinţă, cererea pentru servicii medicale pentru tratamentul hemoroizilor şi varicelor este şi ea în creştere, ceea ce pune presiune pe mediul medical privat să se extindă la nivelul naţional.

Astfel, prima clinică specializată în tratamentul hemoroizilor şi varicelor din Buzău îşi deschide porţile pe 19 octombrie 2021, într-un sediu dotat cu cele mai noi tehnologii, în care o echipă medicală de specialişti cu pregătire de nivel internaţional va oferi tratamente minim-invazive ale afecţiunilor hemoroidale şi varicelor, alături de alte specializări medicale.

Clinica face parte dintr-o reţea naţională prezentă în Bucureşti, Bacău, Cluj Napoca, Deva, Focşani, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, şi Suceava sub numele LaurusMedical – o iniţiativă privată lansată cu 15 ani în urmă.

„Inaugurarea clinicii din Buzău reprezintă un efort investiţional privat menit să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din oraş şi zonele limitrofe. Buzoienii sunt bineveniţi atât pentru tratamente, dar şi pentru prevenţie, ambele prestate cu profesionalism şi empatie, folosind tehnologii moderne”, declară dr. Anca Petca, Director General LaurusMedical.

Pentru echipa pe care o conduc, este un motiv de mândrie să le putem fi de ajutor buzoienilor care au nevoie de servicii medicale de calitate, oferite cu empatie şi respect, pe lângă profesionalism, prestate la noi în oraş, astfel încât să nu mai facă naveta la centrul nostru din Bucureşti sau la cele din oraşele apropiate”, declară Cătălina Oancea, managerul clinicii din Buzău.

Pacienţii clinicilor LaurusMedical la nivel de ţară beneficiază de tehnologii medicale la zi, precum: tratamentul cu laser pentru hemoroizi şi varice, coagularea în spectru infraroşu a hemoroizilor, terapia bazată pe rezonanţă magnetică MBST – oferită în exclusivitate de Laurus Medical în România.

LaurusMedical este o reţea de zece clinici medicale în întreaga ţară, lider in domeniul proctologiei, flebologiei şi gastroenterologiei. Laurus Medical Buzău dispune de tehnologii moderne, pe care le foloseşte în tratamentul afecţiunilor ano-rectale şi bolii varicoase, pentru diminuarea durerilor şi a efectelor secundare. Cei 15 ani de activitate ai clinicii sunt marcaţi de referinte la profesionalismul şi empatia cadrelor medicale. Personalul medical de la Laurus Medical vă întâmpină cu competenţă în domeniul medical şi respect faţă de fiecare pacient.

Detalii găsiți pe:

https://www.laurusmedical.ro/buzau/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here