Sezonul fructelor este abia la inceput. Profita din plin de aceasta perioada a anului pentru a prepara deserturi rafinate.
Ingrediente:
- 200g biscuiti cu cacao
- 100g unt topit
- 375g crema de branza
- 125g smantana
- 100g zahar pudra
- 2 oua
- 1 lingurita pasta de vanilie
- 70g ciocolata neagra, maruntita
- 70g zahar pudra
- 100g cirese
- 1 albus de ou, batut spuma
Cum se prepara:
Adauga biscuitii in robotul de bucatarie si marunteste-i bine pana devinfainosi. Adauga apoi untul topit si amesteca bine. Pune compozitia obtinuta intr-o forma detasabila pentru tort, unsa in prealabil cu unt si uniformizeaza. Preseaza apoi cu podul palmeu sau cu un pahar blatul de biscuiti. Lasa-l la frigider timp de 30 minute.
Citeste mai mult pe: http://retete.acasa.ro/deserturi-39/3-deserturi-rafinate-cu-fructe-de-sezon-201436.html#ixzz3cTssTAw6