Frumusete naturala cu PLANT LINE

Autor:

Femeile si-au dorit dintotdeauna sa fie frumoase, sa aiba grija de ele, de tenul lor, indiferent de varsta. Si cred ca este foarte bine cand se intampla asa, sa iti fie drag sa te privesti in oglinda abia trezita din somn, fara machiaj, cu parul ciufulit, dar cu un zambet de bucurie ca iti place ce vezi, chiar daca anii trec…

 Incerc sa ii explic si fetitei mele, Rebecca, ca fiecare femeie este unica in felul ei. La fel și tenul nostru. De fapt, fiecare etapa a vietii presupune o ingrijire specifica, pentru a-ți pastra cat mai mult timp frumusetea naturala.

 Asta incerc si eu sa fac, iar pentru cele care m-au intrebat ce creme folosesc, o sa le raspund ca in ultima vreme am descoperit gama Plant Line, de care sunt foarte multumita. Gasesti produsele usor, in hipermarketuri si la un pret foarte bun raportat calitate-pret.

PLANT LINE este primul brand din Romania in zona de mass market care introduce conceptul de COMPLEX [FITO-COLAGEN] in gama anti-rid, ce contine proteine extrase din seminte si uleiuri din germeni de grau, care stimuleaza producerea colagenului si restabilesc elasticitatea pielii. Imi plac mult aceste creme pentru ca intra repede in piele si nu iti lasa fata grasa sau incarcata, ceea ce pentru mine conteaza mult. Si inca ceva, cremele anti-rid PLANT LINE sunt adaptate pe categorii de varsta (35+, 45+ si 55+), pentru a fi eficiente tenului in functie de nevoile pe care le avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here