BIOREZONANTA intre adevar si minciuna

poza

Medicina moderna a facut pasi uriasi in ceea ce priveste metodele de diagnostic; avem la dispozitie ecografii, CT, RMN, etc

Cu toata acestea, multi oameni prefera si o alta parere, cea furnizata de medicina complementara si apeleaza la biorezonanta.

Testul in sine este simplu, neinvaziv si rapid, avand in special o valoare preventiva. Trebuie specificat de la inceput ca aceste metode nu pun diagnostic, ele fac o evaluare a starii de sanatate si a unor parametrii fizici si mentali.

Aparatul de biorezonanta magnetica inregistreaza vibratia electromagnetica emisa de  celulele corpului nostru si o compara cu o scala standard; testeaza starea de sanatate sau afectiunile prezente (in stare latenta sau manifesta), sub forma unor rapoarte ce dau indicii despre:

-prezenta toxinelor (metale grele, radiatie electromagnetica, pesticide, nicotina)

-deficitul unor vitamine si minerale, a antioxidantilor

-starea de hidratare a organismului

-nivelul oxigenarii celulare

-nivelul ph-ului

-nivelul sanguin al colesterolului si trigliceridelor

-starea vaselor sanguine

-prezenta semnelor de afectare psihoemotionala (de ex depresie, astenie psihica)

-analiza starii diferitelor organe si aparate (SNC, cardio-vascular, respirator, osos)

Interpretarea rezultatelor insa nu poate fi facuta de orice “specialist” in medicina naturista sau in biorezonanta.

De aceea trebuie sa fim foarte atenti cui ne adresam cand dorim sa efectuam astfel de investigatii; numai un Medic ne poate interpreta corect rezultatele; in caz  contrar, opinii emise de persoane care nu sunt medici pot fi chiar periculoase, deoarece indeparteaza pacientul de la un diagnostic corect.

Pe baza acestor rapoarte obtinute in urma testului, un medic apifitoterapeut cu experienta poate recomanda:

scheme de tratament cu plante si produse apicole pentru cresterea imunitatii organismului, anihilarea efectelor negative ale radicalilor liberi asupra organismului si deci prevenirea imbatranirii premature, a aparitiei bolilor degenerative

-terapii naturale pentru ameliorarea diferitelor deficiente sau afectiuni

-scheme de alimentatie sanatoasa (care sa cuprinda antioxidanti, o buna hidratare, corectarea unor deficite de vitamine si minerale) precum si sfaturi pentru adoptarea unui stil de viata sanatos.

Metoda se adreseaza:

-persoanelor sanatoase, la care se poate face evaluarea starii de sanatate prin identificarea unor parametri fizici, psihici, emotionali; in cazul unor afectiuni aflate in stare latenta (fara manifestari) se trage un semnal de alarma !

-persoanelor cu diferite afectiuni, in special cronice, degenerative; la acestia, adoptarea unui stil de viata corespunzator si a unor terapii cu plante si produse apicole impiedica evolutia bolii sau aparitia complicatiilor.

De cele mai multe ori, schimbarea stilului de viata, adoptarea unei alimentatii sanatoase, renuntarea la unele obiceiuri nocive (fumat, alimentatie tip fast-food), cure periodice de detoxifiere, imbunatatirea digestiei, mai multa miscare (de preferat in aer liber), respectarea orelor de odihna, eliminarea efectelor negative ale stresului asupra organismului au rezultate excelente asupra sanatatii (fizice, psihice, emotionale) cu imbunatatirea rapida a starii generale.

Persoanele care doresc o astfel de investigatie trebuie sa fie constiente de faptul ca nu exista nici un aparat sau program care sa puna un diagnostic suta la suta exact si corect; singurul care trebuie sa faca acest lucru si sa recomande tratamente ramane Medicul, indiferent de ce metode (alopate sau naturiste) foloseste.

Dr. Ruxandra Constantina
Medic specialist medicina familie, competenta apifitoterapie, gemoterapie, biorezonanta, iridologie
http://www.drconstantinaruxandra.ro
Centrul de Terapii Naturiste SANAVIT CONSULT
https://www.facebook.com/SanavitConsult
Telefon: 0733.299.355

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here