Crema Vapour Rub, benefica pentru copii cat si pentru adulti.

Autor:
Va povesteam acum ceva timp, ca am descoperit o crema buna sa tina desfundate nasucurile copiilor.
SnuffleBabe Vapour Rub, caci despre aceasta crema este vorba, ramane practic decongestionantul preferat al mamicilor, numarul unu in recomandarile pediatrilor din Marea Britanie.
 
         Ce am observat in primavara aceasta, destul de capricioasa, cu variatii mari si schimbari bruste de temperatura si presiune?
          Ca Vapour Rub varianta pentru adulti, a avut efect si atunci cand m-am simtit obosita si cu o usoara durere de cap. A fost suficient sa imi masez un pic tamplele cu Vapour Rub si starea de bine a revenit.
          Brusc mi-am adus aminte de copilarie, cand parintii nostri foloseau alifia aceea chinezeasca, in cutiute mici si rosii care se deschideau greu…
          Noi avem acum Vapour Rub! Mie nu imi lipseste din casa.
          Poate fi aplicat in cantitati foarte mici, pe gat si piept, atunci cand suntem raciti sau avem nasul infundat, pe tample, cand ne supara durerile de cap. Imi spunea o prietena ca ea a folosit Vapour Rub si impotriva durerilor musculare. A masat un pic cu Vapour Rub, zona dureroasa, apoi s-a simtit mai bine.
          ! Mare grija insa, nu aplicam Vapour Rub pe fata, gura sau pe piele ranita, evitam contactul cu nasul si cu ochii! Detalii gasiti pe:  
          Va doresc din suflet sanatate, ca este mai buna decat toate!
          Primavara minunata sa avem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here