Cum sa alegi sutienul

Autor:

 

Ține cont de forma corpului şi de hainele pe care le porţi, astfel încât să te simţi confortabil şi ca sutienul să-ţi îmbunătăţească aspectul fizic. Un model prea mic sau, dimpotrivă, unul care are cupe prea mari poate provoca în timp deformarea sânilor.

În garderobă trebuie să ai mai multe tipuri de sutien. La o nuntă, de exemplu, poţi asorta unei rochii elegante, cu spate gol, un sutien multifuncţional, care are bretele detaşabile sau ascunse pe laterale, ce se pot încheia în diferite moduri.

La ce să fii atentă

Sutienul potrivit nu se vede prin haine și nu face cute inestetice. În plus, susţine greutatea sânilor şi subţiază optic talia.

Majoritatea colecţiilor de lenjerie intimă cuprind modele de sutiene cu jumătate sau o cupă întreagă, cu efect de micşorare sau de mărire a bustului, cu sau fără bretele.

De asemenea, la nevoie sunt de ajutor sutienele de maternitate, care au cupele detaşabile, sau sutienele-bustieră, potrivite pentru antrenamente fizice, pentru că susţin greutatea corpului şi conferă lejeritate şi flexibilitate.

În funcție de mărimea bustului

Sutienul care are cupe decupate, tip balconette (cu demi-cupă şi bretele situate pe lateralele umerilor) şi push-up, ridică şi apropie sânii dinspre margine spre interior, creând un bust mai plin, cu rotunjimi delicate şi feminine.

Dacă ai sânii mari, evită sutienele cu pernuţe şi alege modelele care au bretele late, pentru susţinere.

Evită piesele prea strânse

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Cum-sa-alegi-sutienul_0_20390.html