CUM SCAPAM DE BUZELE CRAPATE SI DE RANILE CE POT APAREA LA COLTURILE GURII?

Autor:

         Astazi mi-am propus sa vorbim un pic despre sanatatea si frumusetea buzelor. Si asta pentru ca suntem intr-o perioada in care indiferent de varsta sau de sex, buzele noastre au de suferit din cauza vantului si a gerului.

Buzele au o structura delicata si sunt foarte vulnerabile, mai ales acum in anotimpul rece. Se usuca, uneori crapa, iar acest lucru ne provoaca usturime, disconfort. Apoi ce facem si cu ranile ce pot aparea la colturile gurii? Asa numita “zabaluta”, in termeni populari.

Ei bine, am descoperit Cimmerin gel, un produs dermato-cosmetic ce ingrijeste si protejeaza buzele, dar care vindeca si afectiunile cutanate ale colturilor gurii. Datorita continutului in clorhexidrina, vitamina B2, Cimmerin gel este recomandat persoanelor cu afectiuni ale buzelor si in special ale colturilor gurii, buze crapate, abraziuni ale buzelor.

          Prin aplicarea pe buze, Cimmerin gel formeaza un strat protector bacteriostatic, regenereaza si protejeaza buzele afectate de contaminari externe.

Specialistii spun ca aplicari periodice ale gelului atenueaza afectiunile buzelor, in timp ce aplicari regulate ajuta la mentinerea sanatatii buzelor si reduce aparitia “zabalutelor”, adica a leziunilor cutanate ale colturilor buzelor.

Povestind despre acest gel, o mamica m-a intrebat daca Cimmerin poate fi folosit si de catre copii. M-am interesat si am aflat ca produsul este testat dermatologic, iar producatorii spun ca Cimmerin gel este recomandat si copiilor mai mari de 3 ani.

Asadar, nu-ti mai ascunde buzele! Protejeaza-le si ingrijeste-le cu Cimmerin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here