Cunosti activitatile copilului tau din online?

Autor:

Ne minunăm de fiecare dată când copilul folosește cu ușurință telefonul, formează un număr, joacă un joc care nouă ni se pare complicat sau trimite o fotografie. În timp ce acest lucru poate părea amuzant, de fapt este un motiv de îngrijorare.

Iată de ce nu e bine că le dăm copiilor telefonul:

copil

 

Mulți părinți nu se gândesc de două ori înainte de a lăsa copiii să aibă acces la jocuri și să vizioneze clipuri video de pe tablete și telefoane mobile. De fapt, mulți copii sub vârsta de 10 ani au propriile lor gadget-uri. Internetul poate deveni un loc periculos pentru un copil nevinovat, de aceea este important pentru parinti să aibă un control asupra activităților de pe net.

Aplicațiile de pe tabletă sau telefon trebuie să fie blocate de părinți. În acest fel, ei vor ști exact la ce se uită copiii. Acestia se află la vârsta la care sunt curioși, vor să știe totul despre o mulțime de lucruri. Acest lucru este bun pentru ei, dar petrecând mult timp pe internet pot să vadă videoclipuri mai violente pe care nu ar trebui să le vadă. Acest lucru le poate influența comportamentul.
Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Cunosti-activitatile-copilului-tau-din-online_0_21057.html