Machiaj la moda in toamna lui 2015

Autor:

Toamna aceasta se poartă moda gotică, de la rujuri cu nuanțe curajoase și îndrăznețe, la sprâncene foarte evidențiate și ochi dramatici. Așadar, nu ezita ca în această toamnă să ieși din anonimat cu nuanțe superbe care conturează forma buzelor și a ochilor.

Tenul bronzat, care reprezintă renunțarea cu greu la canicula ce tocmai a trecut este un alt trend în toamna lui 2015. Tenul bronzat dă un aer mai exotic și mai sexy, îți pun în evidență naturalețea și frumusețea.

Machiaj la modă în toamna lui 2015 – îndrăznește să ai un look pătrunzător cu mici detalii desenate în colțul ochilor

Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi, mulți make-up artiști au promovat mici detalii în colțul ochilor sau chiar pe obraz. Sunt ca niște mici tatuaje, ce se îndepărtează foarte rapid, și care se pot afișa într-un mediu mai deosebit, într-un context special. Însă, cu siguranță este o tendință foarte rebelă și demn de luat în seamă dacă vrei să șochezi.

Oricum, chiar dacă nu vrei să desenezi ceva mic, foarte delicat, se poartă în mod deosebit detalii strălucitoare, precum ștrasuri aplicate în colțul ochiului sau pe pleoape. Un machiaj simplu, poate chiar bronzat cu accesorii care să iasă în prim plan e tot ce ai nevoie pentru a șoca.

Machiaj la modă în toamna lui 2015 – culorile închise, tendințele gotice sunt în mare vogă

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Machiaj-la-moda-in-toamna-lui-2015_0_20592.html