MACHIAJUL DE ZI

Machiajul de zi trebuie sa aiba doua caracteristici majore: sa fie discret si sa aiba aspect natural. Pentru aceasta, trebuie sa facem distinctie in primul rand intre machiajul de zi si cel de seara.

ten

Tenul  

Intotdeauna alege o crema hidratanta pentru fata, pe care sa o aplici in fiecare dimineata. Fondul de ten trebuie ales in functie de ten (matur, gras , uscat). CuloareA trebuie sa fie in functie de culoareA tenului tau, exceptie fac:  tenul matur (bej-roz), atunci cand se fac corectii si se folosesc mai multe nuante. Pudra poate fi translucida sau apropiata de culoarea fondului de ten .

Ochii  

Culoarea fardurilor , intensitatea , stralucirea, toate se aleg in functie de context. Se tine cont de culoarea ochiilor , culoarea parului , culoarea tenului , culoarea hainelor si grosimea lor. Ideal, ca sa nu gresesti, este sa alegi nuante de maron (reci sau calde).

Buzele  

In final, ne vom opri putin si asupra buzelor, un alt punct important al machiajului de zi care nu trebuie uitat. Desavarseste acest machiaj aplicand putin ruj, nu foarte mult, intr-o culoare care sa se asorteze cu restul machiajului.

Acestea fiind spuse, INCEARCA sa aplici recomandarile mele, vei vedea ca nu e deloc greu si vei ajunge la concluzia ca nu vei pierde mai mult de 5 minute in fiecare dimineata cu machiajul de peste zi.

Make-up artist  MONICA ZAINESCU

Moni

www.facebook.com/zainescu

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here