Negresa cu faina de migdale, o prajitura rapida de vara

Autor:

Iti doresti sa prepari un desert rapid si delicios, care sa nu te tina prea mult timp in bucatarie? Incearca o reteta rapida de negresa cu faina de migdale. Aluatul este gata in cinci minute, apoi poti lasa prajitura la cuptor in timp ce te ocupi de alte treburi casnice sau te uiti la un film.

652x450_160281-negresa-cu-faina-de-migdale

Ingrediente pentru negresa cu faina de migdale

  • 3/4 cana faina de migdale
  • 2/3 cana nectar de agave
  • 1/2 cana nuci sau migdale tocate
  • 2 oua
  • 5 linguri cacao
  • 1/4 cana ulei de nuca de cocos
  • 1 lingura extract de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare

Cum se prepara negresa cu faina de migdale

Preincalzeste cuptorul la 175oC.

Intr-un bol adauga faina de migdale, nectarul de agave, nucile tocate, ouale, pudra de cacao, uleiul de cocos, vanilie, coaja de lamaie si sarea. Mixeaza totul foarte bine.

Adauga compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace prajitura timp de 30 de minute.
Citeste mai mult pe: http://retete.acasa.ro/deserturi-39/negresa-cu-faina-de-migdale-o-prajitura-rapida-de-vara-201164.html#ixzz3anJaRSkZ