Respira ușor cu Snufflebabe Vapour Rub

Autor:

Ca mama, îmi doresc ca Rebecca și Marc sa respire bine si sa fie sănătoși! Am descoperit Sufflebabe Vapour Rub, un produs minunat, nr. 1 in Anglia, in alegerile mamicilor si vreau sa va povestesc si voua despre el, merita încercat, pentru toată familia!

De ce este special?
Snufflebabe Vapour Rub poate fi folosit in orice perioada a anului, fie împotriva răcelilor sau alergiilor, când nasul se înfunda, fie împotriva mucoasei uscate ce poate sa apăra vara, din cauza aerului condiționat.
Snufflebabe Vapour Rub poate fi folosit indiferent de varsta, incepand de la varsta de 3 luni a bebelusului, pentru ca nu vine in contact cu mucoasa nazala, deci nu distruge nimic și nu da dependentă!

O respiratie ușoară este un beneficiu pentru sănătate, respiră ușor cu Snufflebabe Vapour Rub!
Toate celulele organismului au nevoie de oxigen pentru a funcționa, iar acest element înainte de a ajunge în sânge apoi la orice organ, trece mai întâi prin plămâni. Ca să ajungă aici, unde se face schimbul de oxigen și dioxid de carbon, trebuie să respirăm bine, să avem nasul desfundat, căci respirația bună este cheia bunăstării organismului.
Dacă nasul este înfundat, respirația nu este profundă și completă, din contra, respirația devine scurtă și obositoare, iar inima trebuie să facă mult mai mult efort pentru a funcționa.
Imbunătățirea oxigenării va aduce beneficii inimii și celulelor și oferă mai multă energie, de aceea la primul simptom de nas înfundat trebuie să folosiți Snufflebabe Vapour Rub.

Ce este Snufflebabe Vapour Rub?
Este un decongestionant nazal eficient și ușor care conține un amestec de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Aceste uleiuri sunt fixate în cea mai fină parafină, iar în contact cu căldura corpului vaporii de la aceste uleiuri se împrăștie și ajută la decongestionarea nazală astfel încât respirația să devină ușoară.

Ce conține Snufflebabe Vapour Rub?
• Ulei esenţial de eucalipt, cunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene, antivirale, antifungice, antimicrobieze şi antiinflamatoare.
• Menthol ale cărui calități antiseptice, anti-inflamatoare și răcoritoare asigură o respirație mai ușoară și o senzație de liniște.
• Uleiul esenţial de cimbru este antibacterian şi antifungic cu spectru larg, decongestionant, stimulant pentru microcirculaţie, de mare ajutor şi pentru aparatul respirator.
• Parafină.

Care sunt beneficiile utilizării Snufflebabe Vapour Rub?
• Combinația dintre uleiurile de mentol, cimbru și eucalipt este recunoscută de specialiști ca fiind eficientă și sigură pentru tratamentul simptomatic al nasului înfundat. Prin inhalare, vaporii acestor uleiuri reduc sensibilitatea receptorilor senzoriali la iritarea provocată de alergeni sau secreții nazale.
• Are acțiune decongestionantă.
• Fluidifică secrețiile când este inhalat.
• Ajută la ameliorarea respirației.

Cum se folosește Snufflebabe Vapour Rub?
Cu o cantitate mică se masează pieptul copilului. Snufflebabe Vapour Rub creează o peliculă protectoare și hidratantă și asigură transferul uleiurilor pe pielea copilului. Aici, acestea se evaporă sub formă de vapori ce ajung în tractul respirator, relaxându-l și făcând respirația mai ușoară.
Alternativ, înmuiați un șervețel și așezați-l pe noptieră, noaptea va fi mai liniștită, cu o respirație mai ușoară și năsucul desfundat. Pentru a preveni contactul cu ochii celor mici, puteți lega șervețelul astfel încât să nu fie la îndemâna lor.

Când nu se folosește Snufflebabe Vapour Rub?
Snufflebabe Vapour Rub este un produs farmaceutic, iar dacă micuţul are erupţii cutanate sau iritaţii nu se aplică pe piele. De asemenea, se evită contactul cu fața, ochii, gura sau nasul. În cazul contactului, se clătește bine cu apă. Dacă apar iritaţii ale ochilor, se consulta medicul. De asemenea, nu trebuie utilizat la nou-născuţi sau la persoane care suferă de alergii ale pielii sau la orice ingredient, persoane cu probleme respiratorii cronice, cum ar fi astmul de exemplu.
Dacă ai orice îndoială, este cel mai bine să întrebi medicul sau farmacistul!

După fiecare aplicare, mâinile se spală foarte bine, pentru a evita contactul cu ochii sau cu alte mucoase.
Snufflebabe Vapour Rub este disponibil în farmacii, online sau în DM.

http://www.snufflebabe.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here