Trucuri frantuzesti pentru o silueta de invidiat

Autor:

Nu-i aşa că-ţi place cum arată franţuzoaicele? Află că nu fac nimic special, nu se înfometează, ci urmează doar o dietă cu un număr extrem de scăzut de calorii şi fac mult sport. Dacă vrei să arăţi bine, iată câteva sfaturi ce te vor ajuta să-ţi gestionezi mai bine greutatea. 

Consumă mâncare adevărată!
Unul dintre cele mai importante sfaturi ale dietei franţuzeşti îl reprezintă accentul pus pe mâncarea ca la carte. Femeile din Franţa nu-şi pierd timpul cu gustărele prelucrate, chips-uri, biscuiţi sau alte alimente ambalate ori semi-preparate.

Aceste alimente sunt o sursă prea mare de calorii și nu au nici o valoare nutritivă. Dacă vrei să mănânci ca o franţuzoaică, optează pentru alimente reale, integrale. Evită mâncărurile prelucrate, pline de E-uri şi substanțe chimice ori conservanți.

Pune fructele şi legumele pe primul loc
O altă caracteristică a obiceiurilor lor alimentare îl reprezintă mesele alcătuite integral din fructe și legume. O franţuzoaică poate mânca o salată de fructe la micul dejun, o salată de verdeţuri combinate la masa de prânz și legume sotate la cină.

Fructele şi legumele sunt cele mai nutritive alimente dense de pe planetă. Sunt pline de savoare şi vitamine, dar sărace în calorii.

panier-fruits-et-légumes

Citeste mai mult pe http://www.clickpentrufemei.ro/Trucuri-frantuzesti-pentru-o-silueta-de-invidiat_0_13332.html