Benefiiile pepenului rosu

DICTIONAR DE NUTRITIE: Pepenele rosu previne aparitia cancerului! Alte motive pentru care ar trebui sa-l comsumam cu mic, cu mare!

Pepenele rosu are 30 de calorii/100g, 92% apa si este recomandat de catre nutritionisti mai ale persoanelor care vor sa slabeasca, fara sa se infometeze! Cu totii ar trebui sa profitam de dulce, aromat si foarte hidratant pepene rosu!

Previne cancerul

Pepenele rosu este o sursa excelenta de antioxidanti. Acesta contine vitaminele A si C, beta-caroten si licopen. Acesti antioxidanti reduc, intr-o foarte mare masura, riscul de astm, de boli de inima , osteoporoza reumatoida, artrita si diferite tipuri de cancer prin neutralizarea radicalilor liberi care sunt extrem de periculosi si care pot deteriora celulele si membranele celulare.

Imbunatateste vederea

Consumul de pepene verde previne orbirea si, mai mult decat atat, imbunatateste vederea pe timp de noapte, necesara mai ales soferilor.

Citeste mai mult pe http://sanatate.acasa.ro/dieta-nutritie-4/dictionar-de-nutritie-pepenele-rosu-previne-aparitia-cancerului-alte-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-l-comsumam-cu-mic-cu-mare-214576.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here