Metoda inedită prin care iti poti albi dantura cu ulei de cocos

Autor:

Uleiul de nucă de cocos are foarte multe beneficii pentru sănătate omului, datorită componentelor sale, în mare parte din grăsimi saturate. Conține acid lauric, acid linoleic, acid oleic, acid galic, acid fenolic, derivați ai acizilor grași, cloruri grase și vitamine și minerale, precum vitamina E și fier.

Astfel, uleiul de nucă de cocos, se folosește în tratamentele de îngrijire a pielii și părului, pentru creșterea imunității, menținerea nivelului de colesterol, îngrijirea dentară, rezistența oaselor și multe altele.

Cercetătorii recunosc calitățile uleiului de cocos în îngrijirea orală

bbssfbsfd-e1419779284751

În India, uleiul de cocos este folosit pentru îngrijirea danturii încă din cele mai vechi timpuri. Pe lângă albirea dinților, uleiul de cocos oferă strălucire pielii, ține răcelile la distanță și este un ajutor de neprețuit în caz de epuizare.

Astfel, oamenii de știință au confirmat recent o practică străveche indiană, potrivit căreia mestecarea unei lingurițe de ulei de cocos, în fiecare dimineață (timp de 20 de minute), pe stomacul gol, previne formarea plăcii și a bolilor gingivale.

 

Citeste mai mult pe http://www.clicksanatate.ro/Metoda-inedita-prin-care-iti-poti-albi-dantura-cu-ulei-de-cocos_0_13172.html