Machiajul de seara

Machiajul de seara trebuie sa fie diferit fata de cel pe care il purtam pe parcursul zilei. Daca ziua ne machiem mai discret, seara ne putem pune in evidenta trasaturile fetei cu ajutorul unor farduri mult mai accentuate si chiar sidefate.

maquillage-yeux-vert

Inainte de a realiza machiajul trebuie sa iti cureti bine tenul. Demachiaza-te, apoi curata tenul cu o lotiune tonica. Nu uita si de o crema puternic hidratanta si cu efect de matifiere, mai ales daca ai tenul gras.

Fata

Este bine sa folosesti un fond de ten lichid, care sa intre bine in piele. Apoi, fixeaza cu o pudra libera.

Ochii

Machiajul ochilor poate fi ceva mai complicat. Alege nuante puternice. Poti opta pentru un machiaj tip smokey eyes, machiaj banan inchis, deschis sau italian; in functie de forma ochilor, culoriile pot fi saturate, sidefate.

Tusul te poate ajuta in cazul in care ai ochii mari si vrei sa ii “micsorezi” vizual. Aplica tus pe pleoapa superioara, iar pe cea inferioara creion dermatograf in aceeasi nuanta cu tusul. Cu ajutorul tusului poti realiza si un machiaj “cat eyes”, care a revenit in tendinte.

Nu uita de rimelul care sa ofere un plus de volum genelor!

Foarte important este si rujul, pe care il alegi in functie de machiaj. Daca ai acentuat ochii, buzele trebuie sa aiba o culoare mai naturala. In schimb, daca preferi un ruj rosu aprins, incearca sa nu accentuezi in acelasi timp si ochii, deoarece rezultatul nu va fi cel dorit.

www.facebook.com/zainescu

Moni

Make-up artist  MONICA ZAINESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here